Romanii discuta despre televiziune mobila la CeBIT 2008

1.710 ori
<b>Romanii discuta despre televiziune mobila la CeBIT 2008</b>In cadrul Zilei Romaniei la CeBIT 2008, eveniment pe care vi l-am prezentat intr-un articol anterior televiziune mobila a fost unul dintre subiectele aduse in discutie de catre reprezentantii ANRCTI. Acestia au declarat ca ANRCTI mentine taxele de licenta...

In cadrul Zilei Romaniei la CeBIT 2008, eveniment pe care vi l-am prezentat intr-un articol anterior televiziune mobila a fost unul dintre subiectele aduse in discutie de catre reprezentantii ANRCTI.

Acestia au declarat ca ANRCTI mentine taxele de licenta pentru utilizarea frecventelor din Romania la niveluri rezonabile, facandu-le astfel accesibile investitorilor. Trecerea la televiziunea digitala va fi efectuata de catre ANRCTI in colaborare cu Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, aceasta mutare fiind urmata de introducerea televiziunii mobile. Conform estimarilor ANRCTI 10% din totalul de 20 de milioane de utilizatori de telefonie mobila autohtoni doresc sa beneficieze de servicii de televiziune mobila.

Dan Georgescu, presedintele ANRCTI a discutat cu cu reprezentantii marilor companii din industria mobila romaneasca, dar si cu reprezentantii companiior straine, semnaland potentialul sectorului IT&C din Romania. Presedintele Autoritatii a reamintit tuturor celor prezenti ca momentele cruciale din 2008 vor fi acordare licentelor pentru benzile de frecvente 410-415/420-425 MHz, dar si licenta pentru utilizarea tehnologiei WiMAX.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×