Mașina de cartografiere pentru Google Maps surprinsă În Brașov

2.979 ori
<b>Mașina de cartografiere pentru Google Maps surprinsă În Brașov</b>Google Maps a fost în centru atenției în ultimele săptămâni. Apple a renunțat la această aplicație în iOS 6 și a implementat hărțile made by Apple în colaborare cu alte companii de cartografiere digitală. Impresiile utilizatorilor nu au...

Google Maps a fost în centru atenției în ultimele săptămâni. Apple a renunțat la această aplicație în iOS 6 și a implementat hărțile made by Apple în colaborare cu alte companii de cartografiere digitală. Impresiile utilizatorilor nu au fost deloc ok și Tim Cook a ieșit și a cerut scuze utilizatorilor Apple pentru calitatea scăzută a acestui software făcut în mare viteză. Bănuiesc că vor aloca multe resurse și-și vor reveni până într-un timp record, fondurile Apple sunt uriașe și vor găsi colaboratori care să-i ajute a-și îmbunătăți serviciul.

Serviciul Google Maps rămâne cel mai complet din domeniu și mai ales dintre cele care nu implică un cost suplimentar. Sunt peste 3000 de angajați Google care lucrează la el și în jur de 14 - 15.000 de colaboratori plus cei care s-au oferit voluntari și au făcut hărțile din cartier, sat, etc.

Mașina de cartografiere pentru Google Maps surprinsă În Brașov

Un prieten al Mobilissimo.ro ne-a oferit câteva imagini cu o mașină Google făcută special pentru a realiza o hartă cât mai fidelă a zonelor din Brașov. Imaginile sunt făcute cu un Nokia 6303 și se poate observa că sus au amplasat o cameră ce face fotografii la 360 de grade, înseamnă că Google Street View primește material nou.

Observați că au păstrat parteneriatul cu Opel în ce privește mașinile, acum este noul Astra. Legat de Google Maps nu pot să spun decât că a crescut frumos de-a lungul ultimilor ani. Acum că poate fi folosit și offline devine o soluție completă și pentru cei care nu-și permit la drum lung să aibă un abonament de date via 3G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×