Prototipul pierdut iPhone 4G... sau cum a ajuns Gizmodo pe CNN

978 ori
<b>Prototipul pierdut iPhone 4G... sau cum a ajuns Gizmodo pe CNN</b>Aceasta saptamana a stat sub semnul lui iPhone 4G, prototipul pierdut de un angajat Apple intr-un bar din SUA. Cumparat de Gizmodo de la o sursa anonima pentru 5000 de dolari, terminalul a fost analizat de catre celebrul site, ajungand si stire pe CNN....

Saptamana trecuta a stat sub semnul lui iPhone 4G, prototipul pierdut de un angajat Apple intr-un bar din SUA. Cumparat de Gizmodo de la o sursa anonima pentru 5000 de dolari, terminalul a fost analizat de catre celebrul site, ajungand si stire pe CNN.

E interesant de remarcat ca Apple nici macar nu a anuntat un iPhone 4G, desi are un eveniment programat pentru luna iunie, cel mai probabil in San Francisco. Aceasta este cea mai importanta scapare a unui gadget de orice fel din ultimul deceniu am putea spune, mai ales ca Gizmodo a avut ocazia sa se joace cu telefonul destul timp pentru a ne oferi toate detaliile despre iPhone 4G.

Apple a trimis chiar o scrisoare editorilor site-ului, cerand telefonul pierdut inapoi, ceea ce reprezinta un soi de confirmare a autenticitatii sale. Aparent, handsetul a fost pierdut inca din luna martie, el fiind prezentat sub forma de fotografii in weekendul trecut de catre Engadget, pentru ca apoi Gizmodo sa iasa la rampa cu "recenzia" handsetului si dezmembrarea sa, componenta cu componenta.

Desi pare incredibil ca o companie atat de secretoasa ca Apple sa permita ca o astfel de eroare sa aiba loc, exista si o teorie care afirma ca aceasta scapare ar fi fost intentionata, pentru a creste nerabdarea publicului, pana la lansarea produsului. Iata si materialul CNN despre aceasta poveste.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×