Un nou design iPhone 4G, bazat pe prototipul pierdut de Apple intr-un bar

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.722 ori
<b>Un nou design iPhone 4G, bazat pe prototipul pierdut de Apple intr-un bar</b>Faptul ca Apple si-a pierdut prototipul de iPhone 4G intr-un bar nu a temperat entuziasmul designerilor creatori de concepte iPhone. Iata ca italienii de la ADR Studio vin cu un nou design, bazat pe modelul pierdut de Apple. &nbsp; &nbsp; Acesta pastreaza...

Faptul ca Apple si-a pierdut prototipul de iPhone 4G intr-un bar nu a temperat entuziasmul designerilor creatori de concepte iPhone. Iata ca italienii de la ADR Studio vin cu un nou design, bazat pe modelul pierdut de Apple.

Acesta pastreaza designul cu linii dreptate si carcasa aplatizata al modelului real, fara partile rotunjite ale predecesorilor. Handsetul vine cu o camera video frontala, posibil 64 GB memorie interna si o camera performanta cu blitz, in partea din spate. De asemenea, noul concept ADR Studio este unul slim, cu un display mai mic decat cel de pe iPhone 3GS, dar cu o rezolutie mai buna.

Concept iPhone HD

Ceea ne intriga de fapt este lista de componente care se ascund sub carcasa, ele ramanand un mister deocamdata... Stim doar ca bateria este cu 19% mai mare, in vreme ce procesorul este necunoscut, fiind ascuns de un sistem de protectie avansat. Vorbim evident despre prototip, implicit si despre concept.

Concept iPhone HD

Concept iPhone HD

Concept iPhone HD

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×