Husepiele.ro, acum cu un nou design si noi carcase pentru iPhone, Nokia si alte marci de handseturi

Autor:  | Publicat în:  Advertorial 1.953 ori
<b>Husepiele.ro, acum cu un nou design si noi carcase pentru iPhone, Nokia si alte marci de handseturi</b>Mentionam in recenziile video ale lui Nexus One si HTC HD2 ca aceste handseturi arata foarte bine in husele de piele "Piel Frama", oferite de catre cei de la HusePiele.ro. Aceste huse sunt de o calitate superioara celor care pot fi comandate pe eBay, in...

Mentionam in recenziile video ale lui Nexus One si HTC HD2 ca aceste handseturi arata foarte bine in husele de piele "Piel Frama", oferite de catre cei de la HusePiele.ro. Aceste huse sunt de o calitate superioara celor care pot fi comandate pe eBay, in special cele fabricate in China.

Aflati si ca www.husepiele.ro are un nou design, mai modern si atractiv, plus un stoc diversifitcat de produse. Acesta include noi marci de huse pentru telefoane mobile, PDA-uri, laptopuri si MP3 playere, printre care se numara si brandul Proporta. Husele acestei firme sunt rezistene la socuri foarte puternice, datorita incorporarii unei placute din aluminiu in partea frontala a husei.

Husa din piele pentru Nokia N97

Acelasi site va permite sa cumparati si folii de protectie pentru ecranul smartphone-ului dumneavoastra, dar si acumulatoare pentru telefoane si boxe portabile. De asemenea, mentionam si existenta unui blog Husepiele, in care descoperiti informatii din domeniul Gadgets/IT, plus suport pentru interactiune via Facebook si Twitter pe noul site.

http://www.husepiele.ro/

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×