PS3 impartit la 3 si roz = Galaxy S?!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.264 ori
<b>PS3 impartit la 3 si roz = Galaxy S?!</b>Daca titlul de mai sus nu are sens, va vom lamuri imediat: de fiecare data cand vorbim despre super smartphone-ul Samsung Galaxy S (caruia i-am facut deja recenzia), amintim ca procesorul sau grafic suporta o performanta care reprezinta o treime din...

Daca titlul de mai sus nu are sens, va vom lamuri imediat: de fiecare data cand vorbim despre super smartphone-ul Samsung Galaxy S (caruia i-am facut deja recenzia), amintim ca procesorul sau grafic suporta o performanta care reprezinta o treime din potenta grafica a unui PlayStation 3. Ce cauta o carcasa roz in aceasta ecuatie, doar coreenii stiu!

Vandut in milioane de exemplare in Asia si in SUA, Samsung Galaxy S va debuta intr-o varianta de culoare roz (M110S) in Coreea de Sud. Destinata publicului feminin, aceasta versiune nu a fost deocamdata confirmata pentru o lansare internationala, iar daca lucrurile decurg la fel ca in cazul variantei "Alba ca Zapada", atunci terminalul va ramane in Asia definitiv.

PS: Va provocam la o ghicitoare: care dintre super handseturile cu Windows Phone 7 la bord va adopta primul culoarea roz a carcasei? Ne referim aici la branduri mari (HTC, Samsung, ASUS, LG). E destul de inedit sa vinzi un smartphone business cu carcasa roz, nu-i asa?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×