Smartphone-uri cu procesoare de 1.5 GHz, programate pentru 2011

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.129 ori
<b>Smartphone-uri cu procesoare de 1.5 GHz, programate pentru 2011</b>CEO-ul companiei Qualcomm a anuntat recent ca firma lucreaza la un procesor de 1.5 GHz care isi va gasi locul pe tableturile si smartphone-urile ce vor fi lansate in urmatoarele luni. Paul Jacobs a facut acest anunt in cadrul evenimentului Innovation...

CEO-ul companiei Qualcomm a anuntat recent ca firma lucreaza la un procesor de 1.5 GHz care isi va gasi locul pe tableturile si smartphone-urile ce vor fi lansate in urmatoarele luni. Paul Jacobs a facut acest anunt in cadrul evenimentului Innovation Qualcomm din Londra.

Noul chip va fi disponibil la nivel comercial in primul trimestru al lui 2011, deci ne asteptam sa vedem smartphone-uri si mai performante anul viitor. Compania a mai anuntat ca va produce CPU-uri Snapdragon de 1.2 GHz in 2010 si le va integra in tableturi si smartphone-uri comercializate in Europa.

E posibil ca unele dintre aceste modele (cele de 1.5 GHz) sa fie anuntate chiar la Mobile World Congress 2011 si cele mai mari sperante ni le punem in HTC, companie care a ezitat pana acum sa intre pe piata tableturilor. Revenind la Qualcomm, firma a mai anuntat ca a atins peste 1 miliard de utilizatori 3G si se asteapta sa ajunga la 2.8 miliarde pana in 2014.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×