Fani și utilizatori iPhone/Mac/iPad uniți-vă! iMeetUp pe 29 ianuarie, la Constanța

1.501 ori
<b>Fani și utilizatori iPhone/Mac/iPad uniți-vă! iMeetUp pe 29 ianuarie, la Constanța</b>Dacă ești pasionat de iPhone, iPad, iOS și de Mac-uri, te vei integra perfect în grupul împătimiților care se vor afla la Constanța pe 29 ianuarie. Evenimentul organizat sâmbătă poartă numele de iMeetUp și va avea loc la ora 13:00, având ca...

Dacă ești pasionat de iPhone, iPad, iOS și de Mac-uri, te vei integra perfect în grupul împătimiților care se vor afla la Constanța pe 29 ianuarie. Evenimentul organizat sâmbătă poartă numele de iMeetUp și va avea loc la ora 13:00, având ca scop solidifcarea comunității care adoră tehnologiile cu "i" în față.

Evenimentul a fost inițiat de către Adrian Boioglu, care recent a făcut o schimbare de design site-ului său (boio.ro), după cum vă informam aici, într-un interviu cu acesta. Dacă sunteți deja membri al celui mai activ forum al fanilor iPhone, iPhoneforum.ro (care a anunțat și el evenimentul), vă puteți grupa pentru a ajunge mai ușor la iMeetUp, sau pur și simplu să vă alăturați comunității.

O altă ediție de acest gen a purtat numele de iPhone Users' Conference România, organizată în București, la Orange Concept Store, de către același Adrian Boioglu în 2009. Imagini de la acel eveniment găsiți aici și o atmosferă caldă veți găsi și sâmbătă la malul mării, în ciuda frigului de afară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×