Produse evoMAG.ro

Fani și utilizatori iPhone/Mac/iPad uniți-vă! iMeetUp pe 29 ianuarie, la Constanța

Autor:  | Publicat în:  Evenimente 1.396 ori
<b>Fani și utilizatori iPhone/Mac/iPad uniți-vă! iMeetUp pe 29 ianuarie, la Constanța</b>Dacă ești pasionat de iPhone, iPad, iOS și de Mac-uri, te vei integra perfect în grupul împătimiților care se vor afla la Constanța pe 29 ianuarie. Evenimentul organizat sâmbătă poartă numele de iMeetUp și va avea loc la ora 13:00, având ca...

Dacă ești pasionat de iPhone, iPad, iOS și de Mac-uri, te vei integra perfect în grupul împătimiților care se vor afla la Constanța pe 29 ianuarie. Evenimentul organizat sâmbătă poartă numele de iMeetUp și va avea loc la ora 13:00, având ca scop solidifcarea comunității care adoră tehnologiile cu "i" în față.

Evenimentul a fost inițiat de către Adrian Boioglu, care recent a făcut o schimbare de design site-ului său (boio.ro), după cum vă informam aici, într-un interviu cu acesta. Dacă sunteți deja membri al celui mai activ forum al fanilor iPhone, iPhoneforum.ro (care a anunțat și el evenimentul), vă puteți grupa pentru a ajunge mai ușor la iMeetUp, sau pur și simplu să vă alăturați comunității.

O altă ediție de acest gen a purtat numele de iPhone Users' Conference România, organizată în București, la Orange Concept Store, de către același Adrian Boioglu în 2009. Imagini de la acel eveniment găsiți aici și o atmosferă caldă veți găsi și sâmbătă la malul mării, în ciuda frigului de afară.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×