Produse evoMAG.ro

Actiunile Apple explodeaza pe fondul isteriei legate de Tablet/iSlate

Autor:  | Publicat în:  Apple 911 ori
<b>Actiunile Apple explodeaza pe fondul isteriei legate de Tablet/iSlate</b>Dupa modelul lui iPhone in urma cu cativa ani, iata ca si tabletul produs de Apple provoaca isterie, facand ca valoarea actiunilor companiei din Cupertino sa creasca in perioada Craciunului. &nbsp; &nbsp; Numerosi americani au cheltuit primele de...

Dupa modelul lui iPhone in urma cu cativa ani, iata ca si tabletul produs de Apple provoaca isterie, facand ca valoarea actiunilor companiei din Cupertino sa creasca in perioada Craciunului.

Numerosi americani au cheltuit primele de sarbatori (daca au avut asa ceva) pe actiuni Apple, pentru a face un profit rapid in aceasta perioada. Intre timp, valoarea actiunilor a continuat sa creasca in ultimele saptamani, pe masura ce apareau tot mai multe zvonuri despre Apple Tablet. Astfel am aflat ca e posibil ca terminalul sa debuteze pe 26 ianuarie 2010, la Yerba Buena Center for the Arts din San Francisco si ca produsul s-ar putea numi iSlate.

Cei de la MacRumors au primit toata atentia publicului, afland ca Apple detine trademark-ul asupra numelui iSlate, dar si domeniul iSlate.com, ambele prin companii misterioase. Totusi, domeniul iSlate.com ar fi fost listat ca apartinand Apple pentru cateva luni in 2007. Pare o idee logica sa cumperi actiuni acum ca Apple e pe val si o investitie fara gres, din moment ce suntem siguri ca valoarea actiunilor va mai creste de indata ce Apple Tablet devine oficial.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×