Qik ofera streaming video pe terminalele HTC

1.727 ori
<b>Qik ofera streaming video pe terminalele HTC</b>Providerul de continuturi video Qik si-a extins serviciul, oferind acum suport pentru numeroase handseturi, iar lista a crescut semnificativ in ultimele luni. Dupa ce a lansat o versiune a clientului sau software pentru iPhone, iata ca acum Qik a anuntat...

Providerul de continuturi video Qik si-a extins serviciul, oferind acum suport pentru numeroase handseturi, iar lista a crescut semnificativ in ultimele luni. Dupa ce a lansat o versiune a clientului sau software pentru iPhone, iata ca acum Qik a anuntat si suport pentru terminalele HTC.

Veti putea viziona continuturi video via Qik pe terminale ca HTC Touch Dual, Touch Diamond, TyTN II, AT&T TIlt si Sony Ericsson XPERIA X1. Sa nu va mire ca ultimul este inclus pe aceasta lista, deoarece si viitorul hit SE a fost creat tot de catre HTC. Cum ramane cu Dream totusi, primul telefon Android? Revenind la serviciul de streaming video, va trebui doar sa va inscrieti, beneficiind de un cont gratuit si sa asteptati aprobarea pentru a-l folosi.

Tot ce va trebuie pentru o experienta de streaming deosebita este un abonament care sa includa trafic de date nelimitat si acces la un semnal 3G de calitate. Intrebarea este: streaming prin intermediul serviciilor de acest gen sau YouTube plus televiziune mobila? Prima varianta are dezavantajul traficului de date, cu tarife destul de mari in Europa, in vreme ce televiziunea mobila este foarte putin raspandita pe Batranul Continent, iar YouTube nu se incarca excelent nici macar pe iPhone 3G, dupa cum va prezentam in recenzia noastra recenta.

Sursa: HTC Club

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×