Un nou update de firmware pentru Nokia N95, acum disponbil

3.876 ori
<b>Un nou update de firmware pentru Nokia N95, acum disponbil</b>Forumul Symbian-Freak ne informeaza ca Nokia a lansat un nou update de firmware pentru Nokia N95, versiunea softului fiind v30.0.015. Acesta este disponibil prin Nokia Software Updater si il veti putea descarca zilele viitoare prin Nokia Points si Nokia...

Forumul Symbian-Freak ne informeaza ca Nokia a lansat un nou update de firmware pentru Nokia N95, versiunea softului fiind v30.0.015. Acesta este disponibil prin Nokia Software Updater si il veti putea descarca zilele viitoare prin Nokia Points si Nokia Service Points.

Trebuie sa aflati ca acest update este urias pentru cei care folosesc conexiuni lente pe telefon, firmware-ul avand nu mai putin de 120 MB. Ca majoritatea release-urilor de acest gen, update-ul va imbunatati performantele lui Nokia N95 si va rezolva toate bugurile cunoscute pana la aceasta data. In plus, va creste viteza de pornire a telefonului, veti beneficia de un feature de sharing online si de rotirea automata a ecranului, dar si de un nou pachet de iconuri.

De asemenea, update-ul este insotit de o noua versiune a aplicatiei Nokia Maps si cel mai important, firmware-ul poate fi hackuit. Recent a "scapat" pe Internet si update-ul neoficial pentru Nokia N95 8GB, dar despre acela nu avem prea multe informatii. Revenind la firmware-ul lui Nokia N95, acesta imbunatateste si performantele camerei si ofera o versiune full a lui N-Gage, al carui icon este acum albastru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×