Quake 3 ruleaza fara probleme pe Android (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.637 ori
<b>Quake 3 ruleaza fara probleme pe Android (Video)</b>Celebrul shooter Quake 3 a fost portat recent pe platforma Android, unde se misca destul de bine, dupa cum puteti vedea in clipul de mai jos. Proiectul poarta numele de "kwaak3" si este bazat pe portarile de Quake 3 de pe iPhone si Nokia N900. Developerul...

Celebrul shooter Quake 3 a fost portat recent pe platforma Android, unde se misca destul de bine, dupa cum puteti vedea in clipul de mai jos. Proiectul poarta numele de "kwaak3" si este bazat pe portarile de Quake 3 de pe iPhone si Nokia N900.

Developerul responsabil cu aceasta initiativa a facut shooterul sa ruleze pe un handset Motorola Milestone (Motorola Droid), utilizand tastatura smartphone-ului. Pentru a rula jocul este nevoie minim de Android 1.6, astfel ca puteti sa il testati pe propriul dumneavoastra handset Android.

Printre functiile acestei aplicatii se numara randarea OpenGL 3D, jocul in multiplayer (chiar si impotriva unui PC via WiFi), gamingul cu sunet si input via touchscreen, tastatura si trackball. Jocul foloseste functiile libcgamearm.so / libqaarm.so / libuiarm.so, optimizate pentru o platforma ARM, iar daca doriti sa renuntati la mouse si tastatura in favoarea unui terminal Android, atunci o noua experienta de gaming va asteapta.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×