RIM pregateste un telefon slider QWERTY, un nou design BlackBerry

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.363 ori
<b>RIM pregateste un telefon slider QWERTY, un nou design BlackBerry</b>Ultimele zvonuri din industria telefoniei mobile afirma ca RIM ar pregati un slider QWERTY, un BlackBerry care ar trebui sa arate ca in imaginea de mai jos. Imaginea este folosita pentru a prezenta formatul handsetului si trebuie luata ca un design...

Ultimele zvonuri din industria telefoniei mobile afirma ca RIM ar pregati un slider QWERTY, un BlackBerry care ar trebui sa arate ca in imaginea de mai jos. Imaginea este folosita pentru a prezenta formatul handsetului si trebuie luata ca un design orientativ.

Aceleasi zvonuri aparute recent mai confirma si faptul ca avem de-a face cu un slider portrait, dotat cu tastatura glisanta QWERTY si aratand cel mai probabil ca un model HTC, sau mai degraba ca un Palm Pre. Aflam si ca terminalul va rula BlackBerry OS 6.0, va sosi cu suport WiFi 802.11n, iar rezolutia sa va fi de 360 x 480 pixeli.

Nu stim inca daca telefonul va sosi cu un touchscreen sau nu, dar surse din interiorul producatorului acestui BlackBerry afirma ca el va fi urmasul modelului Magnum/Dakota, ramas la nivel de concept pana acum. Daca terminalul va incorpora un display touch, el ar putea fi varianta slider de BlackBerry Storm, un soi de Storm 9520 cu tastatura unui Bold.

Deocamdata noul model va fi disponibil in exclusivitate prin Verizon si va sosi cu suport GSM/HSPA. Ati cumpara un BlackBerry cu tastatura glisanta si ecran touch, mai ales in conditiile in care un Nokia din seria E va va oferi cam acelasi functii?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×