Qualcomm 205 este o nouă platformă ce aduce suport 4G pe terminalele mobile entry-level

1.536 ori
<b>Qualcomm 205 este o nouă platformă ce aduce suport 4G pe terminalele mobile entry-level</b>Cei de la Qualcomm au anunțat astăzi lansarea platformei numită Qualcomm 205, modalitate prin care se dorește implementarea de module 4G LTE pe dispozitivele din gama entry-level. Din câte aflăm, aceste viitoare dispozitive vor oferi dotări precum

După o lungă perioadă de timp iată că cei de la Qualcomm au luat decizia de a veni cu un update asupra platformei mobile entry-level, oferind de acum suport pentru servicii 4G LTE în cazul telefoanelor destinate vânzării în regiuni precum India, Asia de Sud-Est și America Latină. 

Noua platformă numită Qualcomm 205 va include procesorul 205 capabil să ofere viteze de download de până la 150 Mbps și care vine cu două nuclee tactate la 1.1 GHz. Avem și chip grafic Adreno, suport pentru două cartele SIM, pentru camere foto de 3 megapixeli și pentru panouri 480p.

De asemenea, aceste viitoare terminale echipate cu soluția Qualcomm 205 vor fi capabile de streaming video, dar și de servicii VoLTE. Producătorul american de chipset-uri susține că platforma este disponibilă de astăzi, dar primele telefoane ce o vor folosi, vor ajunge pe piață din al doilea trimestru al acestui an. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×