Qualcomm anunță lansarea lui Snapdragon 845; procesor pe 10nm cu suport pentru înregistrare video la 360 grade

1.558 ori
<b>Qualcomm anunță lansarea lui Snapdragon 845; procesor pe 10nm cu suport pentru înregistrare video la 360 grade</b>Luna decembrie este plină de surprize, cea de astăzi referindu-se la debutul lui Qualcomm Snapdragon 845. Printre negocierile cu Broadcom pentru o eventuală preluare, producătorul american de chipset-uri a găsit timp pentru anunțul

Ultima lună din an ne aduce surprize interesante și din partea Qualcomm, companie care astăzi a anunțat debutul procesorului Snapdragon 845. Detaliile existente pentru moment sunt foarte puține, asta pentru că producătorul american are de gând să dezvăluie mai pe larg informații despre SD845 în cadrul unui eveniment Keynote ce va avea loc mai târziu în cursul acestei zile.

Până atunci ne mulțumim cu ce avem și anume informația că Snapdragon 845 este un chipset dezvoltat pe procesul de 10nm, unul care vine cu suport pentru înregistrare video la 360 grade. Se promite chiar o calitate de Hollywood pentru aceste filmări și ne gândim deja la o evoluție a conținutului VR pe seama acestui debut.

Se pare că primele smartphone-uri high-end cu procesor Qualcomm Snapdragon 845 vor sosi la începutul lui 2018, pe listă fiind modele precum Samsung Galaxy S9, Xiaomi Mi 7, dar și LG G6 dacă luăm în seamă leak-urile. Ulterior vom vedea acest chipset și pe laptop-uri Windows on ARM, acest din urmă program debutând oficial ieri după cum v-am informat aici.

Revenim mai târziu cu detaliile complete despre Snapdragon 845!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×