Qualcomm lansează Snapdragon 410, primul său procesor 64 bit

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm 1.079 ori
<b>Qualcomm lansează Snapdragon 410, primul său procesor 64 bit</b>Qualcomm a anunțat astăzi lansarea lui Snapdragon 410, primul său chipset 64 bit, la mai puțin de o lună după debutul puternicului CPU Snapdragon 805. &nbsp;Hai să vedem ce funcții suportă&nbsp;acest nou venit, care va aduce procesare 64 bit pe...

Qualcomm a anunțat astăzi lansarea lui Snapdragon 410, primul său chipset 64 bit, la mai puțin de o lună după debutul puternicului CPU Snapdragon 805.  Hai să vedem ce funcții suportă acest nou venit, care va aduce procesare 64 bit pe terminalele Android.

Snapdragon 410 oferă suport NFC, Bluetooth, WiFi, radio FM, GPS și Glonass, iar chipsetul oferă si playback 1080p și suport pentru camere de 13 MP. Qualcomm afirmă că noul Snapdragon este compatibil atât cu Android și Windows Phone, cât și cu Firefox OS și toate sistemele de operare importante aparent.

Totuși mai avem de așteptat până să vedem terminale cu această soluție la bord, de vreme ce Qualcomm afirmă că va oferi partenerilor săi primele mostre în prima jumătate a lui 2014. De abia în a doua jumătate a lui 2014 vor apărea terminalele cu procesor Snapdragon 410 la interior. Acest CPU este destinat piețelor în curs de dezvoltare și în special terminalelor cu preț de 150 de dolari sau mai puțin.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×