Samsung Galaxy Note 3 ajunge la 10 milioane de unități vândute În 2 luni

1.289 ori
<b>Samsung Galaxy Note 3 ajunge la 10 milioane de unități vândute În 2 luni</b>Samsung Galaxy Note 3 este un terminal mobil clasat foarte sus în top 10 al telefoanelor mobile pe 2013, cel puțin în rândul redactorilor Mobilissimo.ro. Succesul acestui device este demonstrat și de numărul de unități vândute de la lansarea sa,...

Samsung Galaxy Note 3 este un terminal mobil clasat foarte sus în top 10 al telefoanelor mobile pe 2013, cel puțin în rândul redactorilor Mobilissimo.ro. Succesul acestui device este demonstrat și de numărul de unități vândute de la lansarea sa, adică 10 milioane de unități.

Samsung a anunțat acest număr cu un grafic special pe care îl vedeți mai sus. Rețineți că aceste 10 milioane de unități au fost atinse în doar 2 luni de la lansare, iar acest device este în continuare unul dintre cele mai puternice terminale Android de pe piață, cu 3 GB RAM, procesor Snapdragon 800 și posibilitate de captură video 4K.

Adăugăm la asta și un S Pen foarte capabil și software pe măsură sa. Samsung a publicat și un infographic care arata ce alte terminale au mai atins 10 milioane de unități vândute în ultimii 11 ani. Printre ele se număra toate modelele Galaxy S, 3 generații de Galaxy Note, dar și Samsung GT-S5230 Star și modele mai vechi din anii 2000 cu design tip slide.

Sunt sigur că și Galaxy S5 va atinge aceeași performantă destul de rapid.

Samsung Galaxy Note 3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×