Samsung Fascinate ni se prezinta, in primele imagini

1.530 ori
<b>Samsung Fascinate ni se prezinta, in primele imagini</b>Aflam de Samsung Fascinate chiar ieri, dar din pacate acest terminal care va sosi pe piata impreuna cu modelele Epic 4G si Vibrate nu avea o imagine asociata specificatiilor sale. Cei de la PhoneScoop au reusit totusi sa puna mana pe urmatoarea fotografie...

Aflam de Samsung Fascinate chiar ieri, dar din pacate acest terminal care va sosi pe piata impreuna cu modelele Epic 4G si Vibrate nu avea o imagine asociata specificatiilor sale. Cei de la PhoneScoop au reusit totusi sa puna mana pe urmatoarea fotografie cu terminalul.

Acest model Samsung aratos vine cu un display Super AMOLED de 4 inchi, butoane touch capacitive sub acesta si un procesor Hummingbird de 1GHz sub carcasa. Suntem siguri ca vom mai vedea imagini cu acest model in cadrul conferintei Samsung care are loc in aceste zilei.

Daca vi se pare familiar telefonul, aflati ca e foarte posibil ca el sa fie de fapt una dintre multele variante ale lui Samsung Galaxy S, care risca sa devina o serie gen Omnia in curand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×