Quickmobile.ro pune În vânzare telefoane și tablete 4G; Iată oferta!

2.023 ori
<b>Quickmobile.ro pune În vânzare telefoane și tablete 4G; Iată oferta!</b>Acum că Vodafone a lansat rețeaua sa 4G din România și Orange are la rândul său un serviciu rival de acest gen, e momentul să ne gândim ce telefoane sau tablete cumpărăm, compatibile cu noul tip de conectivitate. Câteva sugestii vin de la...

Acum că Vodafone a lansat rețeaua sa 4G din România și Orange are la rândul său un serviciu rival de acest gen, e momentul să ne gândim ce telefoane sau tablete cumpărăm, compatibile cu noul tip de conectivitate. Câteva sugestii vin de la Quickmobile.ro, prin noua lor gamă de produse cu suport 4G.

Rețineți că aceste produse funcționează în toate rețelele 4G din Europa. E vorba aici despre Apple iPad 4 Retina cu suport 4G, care pornește de la 2799 lei. Apoi vine rândul lui Samsung Galaxy S II I9210, în versiunea 4G, importat exclusiv de Quickmobile. Terminalul costă 1699 lei și i se alătură și alte câteva modele interesante precum HTC EVO C715E, care costă 1299 lei sau HTC Velocity, care costă 1399 lei. iPhone 5, un alt terminal cu suport 4G costă 3299 lei, iar Galaxy S III costă 2499 lei, cu suport 4G.

Amazon Kindle fire HD cel mare, de 8.9 inch, în versiunea cu suport 4G costă 2599 lei și e disponibil la precomanda deocamdată. Dacă vreți să știți ce presupune 4G in tara noastră, aflați că Vodafone România promite utilizatorilor de la noi viteze de până la 75 Mbps, rețeaua operatorului fiind disponibilă în prima fază în 10 orașe. Cei care optează pentru servicii de nouă generație primesc un SIM special 4G ready. Sunteți gata să treceți la 4G?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×