Iată catalogul cu prețurile eMAG, cu ocazia aniversării a 14 ani de activitate!

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 804 ori
<b>Iată catalogul cu prețurile eMAG, cu ocazia aniversării a 14 ani de activitate!</b>eMAG este cel mai prolific retailer autohton, iar campaniile majore ale acestora, pornesc mereu o frenezie de cumpărături online pe plan local. Fiind vorba de o zi specială, aniversarea a 14 ani de activitate, retailerul pune la bătaie at&acirc;t...

eMAG este cel mai prolific retailer autohton, iar campaniile majore ale acestora, pornesc mereu o frenezie de cumpărături online pe plan local. Fiind vorba de o zi specială, aniversarea a 14 ani de activitate, retailerul pune la bătaie atât reduceri, cât și cupoane valorice ce pot fi consumate ulterior. În acest context, o reducere de 21%, plus un card cadou în valoare de 240 lei, sună extrem de tentant pentru un Samsung Galaxy S6, pe care-l veți putea cumpăra de aici pentru  suma de 2.399 lei.

Un alt telefon ce merită toată atenția noastră, este LG G4, care primește o reducere de 24% și un card cadou de 190 lei, telefonul putând fi achiziționat la prețul de 1.899 lei!

Iată catalogul cu prețuri eMAG cu ocazia aniversării a 14 ani de activitate!

Mai departe vă las în compania catalogului de prețuri eMAG, poate veți reuși să găsiți un produs pe gustul și buzunarul vostru. Spor la cumpărături!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×