Iată catalogul cu prețurile eMAG, cu ocazia aniversării a 14 ani de activitate!

926 ori
<b>Iată catalogul cu prețurile eMAG, cu ocazia aniversării a 14 ani de activitate!</b>eMAG este cel mai prolific retailer autohton, iar campaniile majore ale acestora, pornesc mereu o frenezie de cumpărături online pe plan local. Fiind vorba de o zi specială, aniversarea a 14 ani de activitate, retailerul pune la bătaie at&acirc;t...

eMAG este cel mai prolific retailer autohton, iar campaniile majore ale acestora, pornesc mereu o frenezie de cumpărături online pe plan local. Fiind vorba de o zi specială, aniversarea a 14 ani de activitate, retailerul pune la bătaie atât reduceri, cât și cupoane valorice ce pot fi consumate ulterior. În acest context, o reducere de 21%, plus un card cadou în valoare de 240 lei, sună extrem de tentant pentru un Samsung Galaxy S6, pe care-l veți putea cumpăra de aici pentru  suma de 2.399 lei.

Un alt telefon ce merită toată atenția noastră, este LG G4, care primește o reducere de 24% și un card cadou de 190 lei, telefonul putând fi achiziționat la prețul de 1.899 lei!

Iată catalogul cu prețuri eMAG cu ocazia aniversării a 14 ani de activitate!

Mai departe vă las în compania catalogului de prețuri eMAG, poate veți reuși să găsiți un produs pe gustul și buzunarul vostru. Spor la cumpărături!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×