Radu Tudorache numit consultant Google pentru Romania

Autor:  | Publicat în:  Google 2.234 ori
<b>Radu Tudorache numit consultant Google pentru Romania</b>Google a anuntat ieri numirea primului sau consultant pentru Romania. Este vorba de Radu Tudorache, fost director al ANRC. Nu cunoastem inca detalii despre ce presupune munca unui astfel de consultant. Dar cu siguranta in caietul de sarcini se regaseste...

Google a anuntat ieri numirea primului sau consultant pentru Romania. Este vorba de Radu Tudorache, fost director al ANRC. Nu cunoastem inca detalii despre ce presupune munca unui astfel de consultant, dar cu siguranta in caietul de sarcini se regaseste si ceea ce intereseaza cel mai mult online-ul romanesc, adica AdSense si AdWords.

Radu Tudorache este licentiat in managementul afacerilor si a absolvit ASE Bucuresti, Facultatea Management. Proaspat numitul consultant Google a fost director de reglementare economica la ANRC intre anii 2002-2007, avand o experienta solida in domeniul economiei si managementului retelelor de telecomunicatii.

Radu Tudorache este doctorand in economie la ASE Bucuresti, avand si o diploma MBA obtinuta la Paris in cadrul Conservatoire National des Arts et Meties (CNAM). Aceasta numire in functie poate fi un lucru pozitiv pentru imaginea Romaniei la capitolul online, avand in vedere ca avem cei mai multi hackeri, iar site-urile .ro au fost declarate unele dintre cele mai nesigure din lume.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×