Razboiul clonelor - Meizu M8 vs. iPhone

2.111 ori
<b>Razboiul clonelor - Meizu M8 vs. iPhone</b>In timp ce comunitatile virtuale fierb in asteptarea iPhone-ului, orice produs ce seamana cu terminalul&nbsp;de la Apple face valuri starnind acuzatii de copiere a designului. Nu se stie cu siguranta daca ceea ce puteti vedea in poza de mai sus este cu...

In timp ce comunitatile virtuale fierb in asteptarea iPhone-ului, orice produs ce seamana cu terminalul de la Apple face valuri starnind acuzatii de copiere a designului.

Nu se stie cu siguranta daca ceea ce puteti vedea in poza de mai sus este cu adevarat modelul M8 de la Meizu, dar putem cu siguranta afirma ca producatorul s-a inspirat din designul celor de la Apple. Dimensiunile lui M8 (57x105x11.5mm) nu ne fac sa banuim ca telefonul incorporeaza un radio 3G TD-SCDMA, Bluetooth si o camera de 3 megapixeli.

Cum suna un display de 720x480 pixeli de 3.3 inch si capacitatea de inregistra la 30fps? Meizu M8 ofera toate aceste servicii si chiar mai mult, ambaland insa produsul final intr-un design care aduce un pic prea mult cu creatia celor de la Apple.

Desi M8 va fi lansat dupa iPhone, care va aparea in 2008 in ASIA, putem deja intui o serie de procese intentate celor de la Meizu pentru indrazneala de a fi creat un produs similar cu al celor de la Apple. iPhone devine astfel cel mai controversat terminal mobil, cu aproape un an inainte de aparitia sa.

Controversele si procesele aduc publicitate gratuita si nu putem decat sa ne intrebam daca M8 va mai avea succes dupa aparitia iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×