Top 10 esecuri ale designului de terminale mobile

5.202 ori
<b>Top 10 esecuri ale designului de terminale mobile</b>In timp ce companiile coreene de top lupta pentru designuri cat mai revolutionare, mari nume ale industriei telefoniei mobile esueaza lamentabil cu modele ce se vand datorita mediatizarii lor excesive. Nokia 2650 - Un telefon lung ca o zi de post, imitand...

In timp ce companiile coreene de top lupta pentru designuri cat mai revolutionare, mari nume ale industriei telefoniei mobile esueaza lamentabil cu modele ce se vand datorita mediatizarii lor excesive.

Nokia 2650 - Un telefon lung ca o zi de post, imitand probabil un sezlong, cu un ecran mult prea mic, in comparatie cu restul. O dezamagire de la Nokia.

Sanyo MM 7500 - Au indoit un telefon si l-au bagat in buzunar. Probabil vom apasa tastele cu seringa si vom privi ecranul cu lupa.

Sanyo MM 7500

Ericsson CF888 - Nu e frumos sa insulti un batranel simpatic. Astfel poate fi numit acest model, dar nici macar acest lucru nu-l salveaza de la un design nedemn de faima firmei producatoare.

Ericsson CF888

Virgin Lobster 700TV - Primul telefon cu antena TV...aceasta caracteristica ar trebui sa il scuze pentru designul teribil...sau nu. "Umflatura" din partea de sus nu incanta deloc ochiul critic.

Virgin Lobster 700TV

LG KG920 - Primul telefon cu o camera de 5 megapixeli. Sau mai bine zis prima camera digitala cu un telefon incorporat...

LG KG920

Sagem VS1 - Folositi noua telecomanda de la Sagem! Are functii de telefon... Ergonomic? Nici pe departe.

Sagem VS1

Nokia 6810 - Tastatura QWERTY pe Nokia poate fi o incercare prea indrazneata. Un terminal cu care sa iti faci loc in metrou...

Nokia 6810

Panasonic G70 / Siemens Xelibri - Telefoane pentru fete. Ne vom pudra nasul astazi sau ne vom minuna de proasta dispunere a tastelor?

Panasonic G70Siemens Xelibri

Nokia 7600 - Telefonul din dreapta este perfect normal, nu va ingrijorati! Vai, dar priviti cum a fost aplatizat, probabil de un camion al unui producator rival.

Nokia 7600

Vertu Cobra - Un dezastru al designului, un dezastru al pretului. O muscatura de cobra la un picior de mort.

Vertu Cobra

Daca sunteti posesorul unui telefon cum sunt cele de mai sus aveti o problema cu gusturile si aprecierea designului sau...l-ati primit cadou.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×