Xiaomi Mi A1 ar urmă să aibă încărcarea rapidă activată odată cu actualizare la Android 8.0 Oreo

2.610 ori
<b>Xiaomi Mi A1 ar urmă să aibă încărcarea rapidă activată odată cu actualizare la Android 8.0 Oreo</b>Ultra apreciatul Xiaomi Mi A1, unul dintre cele mai populare telefoane midrange ale anului e gata să primească actualizarea la Android 8.0 Oreo. Cu 2 săptămâni în urmă a început beta-ul său, iar acum aflăm că funcția de încărcare rapidă ar putea fi..

Ultra apreciatul Xiaomi Mi A1, unul dintre cele mai populare telefoane midrange ale anului e gata să primească actualizarea la Android 8.0 Oreo. Cu 2 săptămâni în urmă a început beta-ul său, iar acum aflăm că funcția de încărcare rapidă ar putea fi activată pe acest device odată cu noul software.

La ultima verificare noul software ar fi crescut viteza de autentificare cu ajutorul scannerului de amprente. Funcția dual SIM primea și ea îmbunătățiri. Cei care au testat versiunea beta de Oreo pe Xiaomi Mi A1 confirmă suportul pentru încărcare rapidă, care nu se regăsea pe versiunea Nougat.

Beta testerii au și alte vești bune: aplicațiile se deschid mult mai rapid, animațiile sunt mai line și totul se mișcă mai fluid. Evident Oreo înseamnă și că primim mod Picture in Picture, Adaptive Icons, Notification Dots, Snooze pentru notificări și Play Protect.

Xiaomi a promis că va avea softul gata pentru Mi A1 până la final de an, dacă beta testing-ul se încheie cu succes. Pachetul software va ocupă în jur de 1.1 GB și oferă și cel mai nou security update. Cei pe care îi atrage acest handset, îi pot află prețurile aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×