RAZR cu ecran HD, camera de 13 megapixeli pentru chinezi: Motorola MT917

1.439 ori
<b>RAZR cu ecran HD, camera de 13 megapixeli pentru chinezi: Motorola MT917</b>Asiaticii sunt din nou privilegiați, de această dată de către Motorola, care le va oferi o variantă foarte interesantă de frate geamăn al lui Droid RAZR. Este vorba despre telefonul Motorola MT917, un handset care arata că RAZR, dar îi aduce...

Asiaticii sunt din nou privilegiați, de această dată de către Motorola, care le va oferi o variantă foarte interesantă de frate geamăn al lui Droid RAZR. Este vorba despre telefonul Motorola MT917, un handset care arata că RAZR, dar îi aduce acestuia îmbunătățiri considerabile.

Printre acestea se număra implementarea unui ecran de 4.5 inchi cu rezoluție 720p și a unei camere de 13 megapixeli. Din păcate, se pare că nu vom vedea acest smartphone și în Europa sau SUA, deoarece el este creat pentru operatorul China Mobile și suporta conectivitate TD-SCDMA 3G. Handsetul măsoară acum 8.5 mm și nu 7.1 precum Droid RAZR, un sacrificiu făcut cel mai probabil pentru senzorul performant al camerei.

Ce au în comun cele două, pe lângă design este partea din spate cu ranforsare din Kevlar, iar în ce privește debutul acestui nou-venit, el va sosi în China la mijlocul lunii viitoare. Dotările sale vor mai include un procesor dual core de 1.2 GHz, 1 GB RAM și Android 2.3 Gingerbread. Partea bună la Motorola MT917 e că acum știm că Moto poate lansa și telefoane cu camera de 13 megapixeli și ecran HD și îi așteptăm să se revanșeze față de fanii europeni.

RAZR cu ecran HD, camera de 13 megapixeli pentru chinezi: Motorola MT917

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×