Cu curcanul În gura s-a găsit și deblocarea lui iPhone 4S.... defect de fabricație?!

1.331 ori
<b>Cu curcanul În gura s-a găsit și deblocarea lui iPhone 4S.... defect de fabricație?!</b>Cum bine zice TechCrunch, în vreme ce mai toți americanii erau cu curcanul în gura de Thanksgiving, unii hackeri lucrau la deblocarea celui mai nou iPhone. Ei bine, faimosul MuscleNerd, vedeta echipei Dev-Team a avut o revelația în ultimele zile...

Cum bine zice TechCrunch, în vreme ce mai toți americanii erau cu curcanul în gura de Thanksgiving, unii hackeri lucrau la deblocarea celui mai nou iPhone. Ei bine, faimosul MuscleNerd, vedeta echipei Dev-Team a avut o revelația în ultimele zile libere de Thanksgiving și a anunțat pe Twitter că a descoperit o "metodă promițătoare de deblocare a lui iPhone 4S".

Interesant e faptul că hackerul afirmă că nouă metodă funcționează doar pe iPhone 4S și nu pe iPhone 4, ceea ce ne duce cu gândul la o eroare de fabricație și o slăbiciune de hardware, mai degrabă decât de software. Acest lucru ar fi îmbucurător pentru cei care vor să folosească un iPhone 4S în orice rețea, deoarece o eroare de software e ușor de corectat, în vreme ce una de hardware nu se poate rezolva.

Poate că noua modalitate de plasare a antenelor pentru a evita problemele cu semnalul au dus și la slăbiciunea hardware care face noul iPhone mai ușor de deblocat. Evident, speculez aici, dar haideți să urmărim cum evoluează hackul lui MuscleNerd și dacă până la Crăciun vom vedea modele 4S funcționând deblocate în rețea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×