Digi Mobil, disponibil de astăzi și pentru utilizatorii pre-paid; Bogatinov și Dinerovich sunt câteva dintre extraopțiuni

Autor:  | Publicat în:  Digi Mobil 1.527 ori
<b>Digi Mobil, disponibil de astăzi și pentru utilizatorii pre-paid; Bogatinov și Dinerovich sunt câteva dintre extraopțiuni</b>Pe piața operatorilor de telefonie mobilă, cei de la Digi și-au făcut un renume datorită prețurilor foarte mici pentru abonamentele oferite, dar și pentru beneficiile de top. De astăzi, compania ne oferă și posibilitatea de a opta pentru o...

Pe piața operatorilor de telefonie mobilă, cei de la Digi și-au făcut un renume datorită prețurilor foarte mici pentru abonamentele oferite, dar și pentru beneficiile de top. De astăzi, compania ne oferă și posibilitatea de a opta pentru o cartelă pre-paid Digi Mobil, una ce vine cu fel și fel de extraopțiuni.

Aflați că această ofertă cuprinde 6 opțiuni cu prețuri între 2 și 4 euro (fără TVA), prin intermediul cărora utilizatorii beneficiază de minute și SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi Mobil, de minute naționale, dar și de trafic de date de până la 4 GB în rețeaua 3G. Spre deosebire de alți operatori, Digi Mobil vine cu o serie de extraopțiuni cu valabilitate de 3 luni. De asemenea, putem activa simultan și 2 opțiuni.

Odată achiziționată, cartela SIM va include un credit inițial de 2 euro, pe care utilizatorii pot activa extraopțiuni ulterioare de 2, 3 și 4 euro prin reîncărcare. Din câte puteți vedea mai sus, oferta de extraopțiuni este una variată ce aduce diverse beneficii la pachet. Avem parte și de o opțiune Extranet ce ne aduce 1 GB trafic pentru doar 1 euro.

Interesante, dacă nu chiar amuzante, sunt numele celorlalte extraopțiuni disponibile. Avem parte de opțiunea Hipsterova, Diva, Bogatinov, sau chiar și de o extraopțiune denumită Bashtanov, cea mai atrăgătoare de altfel din punct de vedere al beneficiilor. Aceasta oferă o valabilitate de 3 luni, 450 minute naționale, SMS-uri în rețea nelimitat, dar și 4 GB trafic, totul pentru 4 euro.

Pentru activarea unei extraopțiuni, va trebui ca inițial să apelăm numărul USSD *110#, după care vom urma pașii afișați pe ecran. Valabilitatea opțiunilor variază între 1 și 3 luni, și expiră la ora 24 a ultimei zile din lună. De reținut și faptul că perioada de valabilitate a cartelei Digi este de 90 zile indiferent de valoarea încărcată.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×