ASUS lansează Pegasus 2 Plus, un nou smartphone cu ecran de 5.5 inch prezentat în cadrul unui show tech în China

1.698 ori
<b>ASUS lansează Pegasus 2 Plus, un nou smartphone cu ecran de 5.5 inch prezentat în cadrul unui show tech în China</b>ASUS a lansat &icirc;n China, &icirc;n cadrul unui eveniment oficial telefonul Pegasus 2 Plus, care vine ca succesor pentru ASUS Pegasus, ce a fost anunţat &icirc;n decembrie anul trecut. Noul terminal are specificaţii mid spre high end şi un design ce...

ASUS a lansat în China, în cadrul unui eveniment oficial telefonul Pegasus 2 Plus, care vine ca succesor pentru ASUS Pegasus, ce a fost anunţat în decembrie anul trecut. Noul terminal are specificaţii mid spre high end şi un design ce aminteşte de un ZenFone 2 mai elegant.

Pegasus 2 Plus are o ramă metalică fabricată prin procesul CNC şi este un terminal arătos, cu un difuzor generos în spate şi un ecran Full HD de 5.5 inch în faţă. La bord avem un procesor octa core Snapdragon 615, însoţit de 3 GB RAM şi două sloturi SIM. Handsetul foloseşte o cameră selfie de 8 MP şi o cameră principală de 13 MP, iar el vine şi cu o funcţie interesantă care identifică imaginile şi cauta date despre ele odată capturate.

ASUS Pegasus 2 Plus

Noul venit are o baterie de 3030 mAh şi o interfaţă puţin diferită de acel Zen UI de pe cele mai noi modele ZenFone. Se pare că handsetul va avea şi o versiune rose gold şi noi comenzi vocale şi servicii cloud mai ample. Deocamdată nu avem un preţ pentru acest handset, iar şansele sunt foarte mari să rămână doar pe piaţa din Asia, ca şi primul Pegasus.

ASUS Pegasus 2 Plus

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×