RCS&RDS introduce o nouă ofertă prin care utilizatorii pot achiziționa telefoane mobile În rate fără dobândă

Autor:  | Publicat în:  RCS & RDS 5.550 ori
<b>RCS&RDS introduce o nouă ofertă prin care utilizatorii pot achiziționa telefoane mobile În rate fără dobândă</b>După ce în prima săptămână a lunii mai aflam detalii despre oferta completă de telefoane listată de RCS&RDS în Brașov și Timișoara, iată că astăzi, operatorul în cauză introduce o nouă ofertă de telefoane mobile ce pot fi achiziționate...

După ce în prima săptămână a lunii mai aflam detalii despre oferta completă de telefoane listată de RCS&RDS în Brașov și Timișoara, iată că astăzi, operatorul în cauză introduce o nouă ofertă de telefoane mobile ce pot fi achiziționate în rate, ofertă disponibilă atât pentru abonații la serviciile RCS&RDS, cât și pentru acele persoane ce nu dețin în prezent un abonament.

Astfel, de acum înainte vom putea achiziționa terminale mobile în sistem de rate și prin intermediul celor de la RCS&RDS. în timp ce utilizatorii care dețin în acest moment servicii RCS&RDS beneficiază de un sistem de rate mai atractiv din punct de vedere al avansului ce trebuie plătit odată cu achiziționarea telefonului, utilizatorii ce nu dețin servicii RCS&RDS vor fi nevoiți să plătească un avans mai mare, lucru care are totuși și o parte bună, și anume ratele mai mici.

Exclusiv: RCS&RDS introduce o nouă ofertă prin care utilizatorii pot achiziționa telefoane mobile În rate fără dobândă

Din câte putem observa în tabelul de prețuri de mai sus, tabel destinat utilizatorilor de servicii RCS&RDS, majoritatea terminalelor necesită plata unui avans cuprins între 10-20%. Aflăm și faptul că vom putea alege un sistem de rate pe 3, 6 sau 12 luni, în funcție de preferințe și de bugetul lunar pe care dorim să îl rezervăm pentru această nouă achiziție.

Printre cele mai atractive terminale din oferta de mai sus, îl putem regăsi pe Samsung Galaxy Note 3, device ce este oferit printr-un sistem de rate cu avans inițial de 20% - 445 lei și o rată lunară de 594 lei (3 luni), 297 lei (6 luni), respectiv 148 lei lunar pentru sistemul de 12 rate.

De asemenea, aceleași terminale pot fi achiziționate și de către acele persoane care nu dețin servicii RCS&RDS. Cu toate acestea, avansul cerut la achiziționarea terminalului dorit crește până la 75%. Ca exemplu îl putem lua tot pe Galaxy Note 3, terminal pentru care va trebui să plătiți un avans de 75% - 1.670 lei și o rată lunară de 186 lei (3 luni), 93 lei (6 luni), sau 46 lei timp de 12 luni.

Exclusiv: RCS&RDS introduce o nouă ofertă prin care utilizatorii pot achiziționa telefoane mobile În rate fără dobândă

Mulțumim lui Daniel pentru pont!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×