ZenZui devine Zumobi si se pregateste pentru lansarea unui beta

822 ori
<b>ZenZui devine Zumobi si se pregateste pentru lansarea unui beta</b>Poate va mai amintiti de conceptul ZenZui, al filialei cu acelasi nume a celor de la Microsoft pe care vi-l prezentam cu ocazia showului CTIA la inceputul acestui an. Iata ca produsul este gata sa fie lansat pe piata, cel putin in varianta beta, incepand...

Poate va mai amintiti de conceptul ZenZui, al filialei cu acelasi nume a celor de la Microsoft pe care vi-l prezentam cu ocazia showului CTIA la inceputul acestui an. Iata ca produsul este gata sa fie lansat pe piata, cel putin in varianta beta, incepand cu luna decembrie.

Interfata "Zooming User" este baza acestui concept, iar cei de la Microsoft spera sa cucereasca piata usurand semnificativ procesul de browsing, datorita avantajelor acestui produs. Acum, navigarea se va baza pe portiuni dreptunghiulare selectabile cu ajutorul tastelor numerice. Fiecare astfel de "tile" (sectiune dreptunghiulara) va reprezenta un site, un serviciu online, un joc, in vreme ce interfata este deschisa imbunatatirilor facute de developeri.

Tile-urile pot fi chiar trimise altor utilizatori, devenind astfel surse de venit, in cazul in care au rol promotional. Incepand cu data de 14 decembrie, Zumobi, filiala Microsoft cunoscuta pana acum drept ZenZui va lansa o varianta beta a produsului sau, compatibila cu sistemele de operare Windows Mobile 5 si 6. Compania pregateste atat versiuni BlackBerry, cat si J2ME ale clientului sau, acestea urmand sa fie lansate in cel de-al doilea trimestru al anului viitor. Nu uitati sa va inregistrati pentru beta pe site-ul Zumobi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×