Realitatea TV si Antena 3 LIVE pe Google Nexus One (Video)

Autor:  | Publicat în:  TV Mobil 6.665 ori
<b>Realitatea TV si Antena 3 LIVE pe Google Nexus One (Video)</b>Dupa ce am aflat cu o saptamana in urma ca Google a lansat Android 2.2 (Froyo) in cadrul evenimentului I/O 2010, iata ca am reusit sa testam noul OS pe un Nexus One, prezentat in clipul de mai jos. Astfel, am aflat ca Realitatea TV si Antena 3 se vad...

Dupa ce am aflat cu o saptamana in urma ca Google a lansat Android 2.2 (Froyo) in cadrul evenimentului I/O 2010, iata ca am reusit sa testam noul OS pe un Nexus One, prezentat in clipul de mai jos. Astfel, am aflat ca Realitatea TV si Antena 3 se vad excelent live pe acest terminal:

Vizionarea acestor posturi TV a fost posibila datorita upgrade-ului Android 2.2 si instalarii plugin-ului Flash 10.1 beta. In ciuda faptului ca browserul devine putin mai lent din cauza Flash, handsetul poate concura lejer cu iPhone 3GS. In ce priveste noul OS, au existat probleme cu cateva aplicatii instalate, cum ar fi Seesmic sau yxflash player (cunoaste formatul divx), dar acest bug a disparut in mai putin de 24 de ore, developerii miscandu-se intradevar repede.

Observati cum se incarca mai toate continuturile Flash pe site-urile vizitate, cu mentiunea ca la dezactivarea pluginurilor din browser, se intrerupe functionarea flash in pagini, browserul astfel devenind mai rapid.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×