Reclamă nouă de la Apple pentru iPhone: Cel mai utilizat telefon pentru a asculta muzică

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.180 ori
<b>Reclamă nouă de la Apple pentru iPhone: Cel mai utilizat telefon pentru a asculta muzică</b>Samsung a ieșit în evidență prin cele 10 milioane de Galaxy S4 livrate în 26 de zile, HTC se spune că ar fi comercializat peste 5 milioane de HTC One și cererea ar fi în continuare mare față de cât pot ei fabrica. Apple nu uită de iPhone 5...

Samsung a ieșit în evidență prin cele 10 milioane de Galaxy S4 livrate în 26 de zile, HTC se spune că ar fi comercializat peste 5 milioane de HTC One și cererea ar fi în continuare mare față de cât pot ei fabrica. Apple nu uită de iPhone 5 și-i aduce o nouă reclamă.

Ideea reclamei este de a arăta că iPhone ar fi cel mai utilizat telefon pentru a asculta muzică. De curând Apple a trimis un comunicat de presă în care spunea că peste 25 de miliarde melodii au fost vândute prin iTunes.

Știți că la bursa zvonurilor se vorbește atât de un nou iPhone de top cât și de o variantă de buget. Citeam în urmă cu câteva ore că producția iPhone-ului low-cost cu carcasă din policarboant ar fi și început. Sunt informații neconfirmate oficial și trebuiesc tratate cu o oarecare doză de neîncredere. Apple trebuie să vină cu un smartphone nou care să lupte de la egal la egal cu Galaxy S4 și HTC One.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×