Recordul mondial la scris SMS-uri viteza, doborat cu ajutorul sistemului Swype (Video)

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.956 ori
<b>Recordul mondial la scris SMS-uri viteza, doborat cu ajutorul sistemului Swype (Video)</b>Swype este o tastatura virtuala alternativa pentru telefoanele cu ecran touch, care creste viteza de scriere a literelor folosind anumite modele ce permit tastarea individuala a literelor. Acest sistem a debutat in cadrul TechCrunch 50 si recent a permis...

Swype este o tastatura virtuala alternativa pentru telefoanele cu ecran touch, care creste viteza de scriere a literelor folosind anumite modele ce permit tastarea individuala a literelor. Acest sistem a debutat in cadrul TechCrunch 50 si recent a permis stabilirea unui record mondial la scris SMS-uri viteza, dupa cum puteti vedea si in clipul de mai jos:

Omologata de Cartea Recordurilor, performanta a fost realizata cu ajutorul unui Samsung Omnia II cu Swype preinstalat. Norocosul care a batut recordul precedent cu nu mai putin de 5 secunde este chiar un angajat Swype, pe numele sau Franking Page. Reprezentantii de la Cartea Recordurilor i-au dat lui page urmatoarea fraza de scris:

"Pestii piranha cu dintii ca niste lame, apartinand speciei Serrasalmus si Pygocentrus sunt cei mai feroce pesti de apa dulce din lume. De fapt ei ataca foarte rar oamenii".

35.54 secunde a durat ca Franklin sa scrie acest mesaj, cu ajutorul touchscreen-ului de pe Omnia II si al sistemului Swype. Trebuie sa mentionam ca aceasta metoda de input avea toate sansele sa stabileasca un record oricat de mult i-ar fi luat temerarului sa scrie mesajul, deoarece Cartea Recordurilor a separat acest tip de provocari in sectiuni: T9, tastatura fizica QWERTY si touchscreen. Pentru ultima categorie isprava lui Franklin este o premiera, deci el ar fi putut sa scrie mesajul si in jumatate de ora si tot ar fi detinut trecordul.

Oare cat timp va rezista acest record?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×