Telefonul de lux Ulysse Nardin Chairman ruleaza Android, costa 49.500 dolari

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.579 ori
<b>Telefonul de lux Ulysse Nardin Chairman ruleaza Android, costa 49.500 dolari</b>Anuntat oficial in urma cu un an, telefonul de lux Ulysse Nardin Chairman a suferit recent o schimbare de OS, astfel ca el va rula Android, in loc de Windows Mobile, cum aflasem initial. Aparent, acesta este primul smartphone de lux din lume bazat pe...

Anuntat oficial in urma cu un an, telefonul de lux Ulysse Nardin Chairman a suferit recent o schimbare de OS, astfel ca el va rula Android, in loc de Windows Mobile, cum aflasem initial. Aparent, acesta este primul smartphone de lux din lume bazat pe OS-ul celor de la Google.

Creatie a producatorului elvetian de ceasuri Ulysse Nardin, in parteneriat cu SCI Innovations, Chairman este un model disponibil in 5 versiuni de culoare si care integreaza sistemul Ulysse Nardin Rotor. Acesta este bazat pe energie cinetica si alimenteaza handsetul, generand electricitate pentru bateria care va oferi pana la 8 ore de convorbiri si 30 de zile de functionare in standby.

Ulysse Nardin Chairman

Pe langa schimbarea de sistem de operare, Ulysse Nardin a upgradat si specificatiile terminalului, care acum vine cu un display touch capacitiv de 3.2 inchi, sistem de recunoastere a amprentelor, suport 3G, jocuri, o aplicatie Facebook, camera de 8 megapixeli si suport pentru playback video HD. Dotarile includ si 32 GB memorie interna si un procesor ARM Freescale i.MX.

Ulysse Nardin Chairman

Daca sunteti interesati, puteti comanda handsetul de aici, incepand de la preturi de 12.800 de dolari si ajungand la 49.500, in functie de modelul ales.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×