Samsung ar urma să dezactiveze complet telefoanele Galaxy Note 7 rămase nereturnate printr-o actualizare specială pe 19 decembrie

2.043 ori
<b>Samsung ar urma să dezactiveze complet telefoanele Galaxy Note 7 rămase nereturnate printr-o actualizare specială pe 19 decembrie</b>Povestea Samsung Galaxy Note 7 continuă și asta pentru că numeroși utilizatori nu au renunțat la dispozitivele-problemă, chiar și în situația în care sud-coreenii le ofereau la schimb modele S7/S7 Edge + diferența de bani. Acești utilizatori se vor înfrun

Samsung le-a pus gând rău posesorilor care nu au returnat încă unităţile Galaxy Note 7, cel puţin celor din SUA, unde s-ar pregăti să ofere o actualizare care să dezactiveze definitiv terminalele. Măsură nu e deloc apreciată de unii operatori, precum Verizon, care a afirmat că refuză să ofere acest "killswitch".

Cei de la The Verge au fost contactaţi de un utilizator al operatorului US Cellular, care a primit un mesaj ce îl anunţă că în jurul datei de 15 decembrie va primi o actualizare care îi va împiedica telefonul să se mai încarce şi ulterior să mai funcţioneze. Între timp Samsung a postat un mesaj pe site-ul său oficial, în care afirmă că peste 93% dintre cumpărătorii de modele Note 7 din SUA au returnat telefoanele, deci programul Refund & Exchange a avut succes.

Totuşi, e pregătită şi o actualizare pentru data de 19 decembrie, care va bloca telefoanele Note 7 din SUA. Samsung insistă că toate unităţile trebuie returnate şi vor fi primite compensaţii financiare sau un smartphone la schimb. La începutul lui noiembrie, când procentul de returnări era de 85% în SUA, în jur de 285.000 de bucăţi rămăseseră pe dinafară.

Asta înseamnă că există acum cel puţin încă vreo 100.000 de persoane ce au modele Note 7 care vor înceta să funcţioneze în prag de Crăciun. Aici găsiţi poziţia Verizon, care pare să prefigureze un mic scandal între operator şi Sammy. Urmărim cu interes situaţia şi rezolvarea sa, mai ales o potențială extindere globală a abordării.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×