Retailer-ul eMAG.ro va introduce În acest an patru noi categorii de produse: fashion, sport, auto și food

818 ori
<b>Retailer-ul eMAG.ro va introduce În acest an patru noi categorii de produse: fashion, sport, auto și food</b>Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc în București, cei de la eMAG au prezentat pe lângă datele statistice cu privire la investițiile realizate, și noile categorii de produse ce vor fi abordate în acest an, categorii de...

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc în București, cei de la eMAG au prezentat pe lângă datele statistice cu privire la investițiile realizate, și noile categorii de produse ce vor fi abordate în acest an, categorii de produse printre care se numără: fashion, sport, auto și food.

Din punct de vedere al investițiilor realizate de către eMAG în dezvoltarea regională și diversificarea categoriilor de produse, aflăm că a fost pusă la bătaie suma de 11.5 milioane de euro. Pe lângă introducerea noilor categorii de produse, eMAG speră ca până la sfârșitul acestui an să se ajungă la un număr de 1000 de angajați.

De asemenea, eMAG a precizat și faptul că în acest an se așteaptă o creștere cu până la 40% a vânzărilor și se țintește o cifră de vânzări de peste 260 milioane de euro. Iulian Stanciu, director general eMAG, a declarat: „Creșterea  mare  a  vânzărilor  în  acest  an  este  rezultatul  transformării  prin  care  trece  eMAG  prin investiții  din  ce  în  ce  mai  mari.  Folosim  din  ce  în  ce  mai  multă  tehnologie  pentru  a  ne  dezvolta, suntem  un  retailer  online  regional  și  adresăm  un  număr  în  creștere  de  categorii”.

în acest an, eMAG se va concentra în același timp atât pe dezvoltarea regională, cât și pe lansarea unor noi categorii de produse, printre care se numără și cele alimentare. Rămâne de văzut cum va fi privită această inițiativă eMAG de a intra și în domeniul alimentar. Voi ce părere aveți despre planurile eMAG pentru 2014?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×