Vodafone Australia confirmă sositea lui Windows Phone 8.1 pentru mai/iunie

659 ori
<b>Vodafone Australia confirmă sositea lui Windows Phone 8.1 pentru mai/iunie</b>Vodafone Australia a postat pe pagina sa de Software Update că așteaptă Windows Phone 8.1 pentru teste în perioada sfârșit mai/început iunie. știam deja că actualizarea va sosi în această vară, dar așteptam o dată mai clară. &nbsp;...

Vodafone Australia a postat pe pagina sa de Software Update că așteaptă Windows Phone 8.1 pentru teste în perioada sfârșit mai/început iunie. știam deja că actualizarea va sosi în această vară, dar așteptam o dată mai clară.

Update-ul va fi testat de operator pe modele precum Nokia Lumia 1320, Lumia 625, 720 și 820. Dacă abia atunci începe testarea sau dacă atunci va sosi actualizarea nu e foarte clar din formularea de pe pagina operatorului, dar sunt sigur că până la final de vară posesorii de terminale Lumia compatibile vor primi WP8.1.

El aduce printre altele asistentul vocal Cortana, un sistem de notificări eficient, un nou Internet Explorer, compatibilitate mai bună cu YouTube, inclusiv suport pentru playback în lockscreen și butoane quick action în zona Action Center. Ele sunt configurabile și vă ușurează experiența de utilizare. In plus, deja versiunea preview de WP8.1 e fluidă, deci va dați seama cum se va mișca varianta finală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×