CyanogenMod Account, o nouă funcție care aduce detectarea terminalului de la distanță, printre altele

Autor:  | Publicat în:  Cyanogen 987 ori
<b>CyanogenMod Account, o nouă funcție care aduce detectarea terminalului de la distanță, printre altele</b>CyanogenMod a anunțat o nouă funcție, numită CyanogenMod Account, care permite utilizatorilor să se înregistreze și să beneficieze de noi opțiuni. Acestea vor fi disponibile pe lângă instalarea de bază a lui CyanogenMod. &nbsp; Printre...

CyanogenMod a anunțat o nouă funcție, numită CyanogenMod Account, care permite utilizatorilor să se înregistreze și să beneficieze de noi opțiuni. Acestea vor fi disponibile pe lângă instalarea de bază a lui CyanogenMod.

Printre funcții se număra depistarea poziției unui terminal pierdut și ștergerea memoriei sale de la distanță. în plus acest serviciu va fi folosit pentru "proiecte viitoare", conform dezvoltatorilor din spatele CyanogenMod. în ce privește detectarea poziției unui device, CyanogenMod va oferi criptare specializată end to end pentru localizarea unui handset pierdut.

Puteți șterge și fișierele de la distanță dacă telefonul e furat. CyanogenMod afirmă că serviciile third party au tendința de a lăsa utilizatorii descoperiți, mai ales când vine vorba de poziția lor pe harta și utilizarea datelor fără permisiune. încet, încet soluțiile unui custom ROM devin mai sigure decât cele oficiale Google și asta ar trebui să dea de gândit gigantului american.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×