Reteaua 3G T-Mobile se lanseaza de abia astazi

Autor:  | Publicat în:  T-Mobile 860 ori
<b>Reteaua 3G T-Mobile se lanseaza de abia astazi</b>Spunem "de abia" deoarece utilizatorii romani beneficiaza de acest gen de servicii deja de ani buni, in vreme ce abonatii americani ai operatorului T-Mobile vor intra in universul 3G de astazi. Initial, reteaua 3G T-Mobile trebuia lansata in vara lui...

Spunem "de abia" deoarece utilizatorii romani beneficiaza de acest gen de servicii deja de ani buni, in vreme ce abonatii americani ai operatorului T-Mobile vor intra in universul 3G de astazi.

Initial, reteaua 3G T-Mobile trebuia lansata in vara lui 2007, dar din cauza unor probleme de spectru, ea a fost amanata. De abia acum, inainte de vara lui 2008 aflam vestea buna (pentru americani), conform careia reteaua 3G T-Mobile va deveni operationala in aceste zile. Debutul sau va avea loc in New York, oferta fiind apoi disponibila in mai si in orase importante ca Austin, Las Vegas, Seattle si multe multe altele.

Lipsa retelelor 3G de calitate sau lipsa lor totala reprezinta un handicap urias pentru piata americana, privata uneori de telefoane de top, bazate pe conectivitatea 3G. Astfel, fanii americani au trebuit sa astepte luni bune, pana ce un Nokia N95 sau alt handset similar a sosit, in varianta 3G in "tara tuturor posibilitatilor". Handicapul ia sfarsit... de azi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×