Intel prezinta motherboardul Moorestown, cel mai mic din lume

Autor:  | Publicat în:  Intel 1.484 ori
<b>Intel prezinta motherboardul Moorestown, cel mai mic din lume</b>CEO-ul Paul Otellini al celor de la Intel a afirmat intr-un interviu cu Wall Street Journal ca se afla in discutii cu toti marii producatori de terminale mobile, in legatura cu includerea chipurilor sale in viitoarele handseturi. Acelasi Otellini a...

CEO-ul Paul Otellini al celor de la Intel a afirmat intr-un interviu cu Wall Street Journal ca se afla in discutii cu toti marii producatori de terminale mobile, in legatura cu includerea chipurilor sale in viitoarele handseturi. Acelasi Otellini a anuntat si o inovatie unica, in ce priveste motherboardurile PC-urilor. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a vizualiza prezentarea video a celei mai mici placi de baza din lume, marca Intel:

Reprezentantii Wall Street Journal l-au intrebat pe Otellini daca pana si iPhone-urile viitoare vor include chipuri Intel. La aceasta intrebare, CEO-ul a raspuns ca toti marii producatori de handseturi au planuri de acest gen in viitorul mai apropiat sau indepartat. Imaginati-va un viitor al super smartphone-urilor bazate pe arhitectura ARM si folosind si chipuri grafice NVIDIA, pentru a reda interfate inovatoare si grafica cel putin la fel de buna ca si celebrele PSP-uri.

Intre timp admiram motherboardul Moorestown si asteptam sa vedem ce componente vor poposi pe acesta, nu atat pe PC-uri, cat pe smartphone-uri. Acum trebuie doar ca mini placa de baza sa includa un CPU, chipset grafic, WiFi, GPS si chip 3G. Astfel, Pocket PC/telefonul perfect va fi mai aproape. Adaugati ingredientul Android si cocktailul este gata...in 2010.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×