Rețeaua Pro FM ajunge la RCS-RDS, În urma unei Înțelegeri; Urmează avizul CNA!

954 ori
<b>Rețeaua Pro FM ajunge la RCS-RDS, În urma unei Înțelegeri; Urmează avizul CNA!</b>Rețeaua Pro FM va ajunge la RCS, compania de comunicații care deține, printre altele și postul de știri Digi 24. Achiziția va fi aprobată în zilele următoare și urmează să primească și avizul CNA, înainte de finalizare. &nbsp; Angajații...

Rețeaua Pro FM va ajunge la RCS, compania de comunicații care deține, printre altele și postul de știri Digi 24. Achiziția va fi aprobată în zilele următoare și urmează să primească și avizul CNA, înainte de finalizare.

Angajații Pro FM au fost anunțați astăzi de mutare, Central European Media Enterprises și grupul RCS & RDS ajungând la o înțelegere. La anunțul făcut redacției Pro FM au participat și reprezentanți ai RCS, printre care și președintele grupului, Alexandru Oprea, Ioan Bendei, administrator și Cosmin Prelipceanu, redactor șef Digi 24. Negocierile pentru această mutare au debutat în primăvară, cu mai multe companii înscrise în cursa pentru preluare.

Ringier și Kanal D se numărau printre părțile interesate, iar prețul de pornire a fost de 1 milion de dolari, dar discuțiile ulterioare l-au dus la 2 milioane. Să vedem în ce măsură va fi afectată grila de programe și numărul de posturi al rețelei Pro FM și dacă sosirea lui Andrei Gheorge din toamnă va fi acceptată de noul trust sau respinsă.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×