Samsung Z1 este primul telefon cu Tizen OS de la Samsung, iată primele imagini și câteva dotări ale acestuia

935 ori
<b>Samsung Z1 este primul telefon cu Tizen OS de la Samsung, iată primele imagini și câteva dotări ale acestuia</b>Samsung pregătește de ceva vreme un prim telefon cu Tizen OS, pierzând de-a lungul timpului parteneri operatori, dar și anulând de câteva ori lansarea handsetului. Azi au apărut noi detalii despre acest produs, la pachet cu o serie de imagini....

Samsung pregătește de ceva vreme un prim telefon cu Tizen OS, pierzând de-a lungul timpului parteneri operatori, dar și anulând de câteva ori lansarea handsetului. Azi au apărut noi detalii despre acest produs, la pachet cu o serie de imagini.

Samsung anunțase deja modelul Samsung Z (SM-Z910) cu câteva luni în urmă, numai pentru a-l anula la scurt timp după. Se pare că Samsung ar fi început să pregătească apoi un model entry level, cu numele de cod SM-Z130H, care ar fi apărut în India, în segmentul de cercetare și dezvoltare. Numele său final va fi Samsung Z1, iar telefonul va fi lansat în 2015. Azi vedem câteva imagini cu el și aflăm că va fi un terminal cu ecran de 4 inch, cu rezoluție WVGA.

Samsung Z1 este primul telefon cu Tizen OS de la Samsung, iată primele imagini și câteva dotări ale acestuia

Acest device are și numele intern de cod Kiran și vine cu un procesor dual core Spreadtrum SC7727S, de 1.2 GHz, GPU ARM Mali 400, 512 MB RAM și o cameră principală de 3.2 MP. Există la bord și o cameră secundară VGA, două sloturi SIM, conectivitate 3G, WiFi, Bluetooth 4.0 și un port microUSB 2.0. Inițial Samsung pregătea o lansare pe 10 decembrie în India, dar ea a fost amânată din nou. Sa speram ca proiectul nu va fi nou curmat prematur.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×