Phablet-ul Meizu MX4 Note se afișează Într-o primă fotografie live

975 ori
<b>Phablet-ul Meizu MX4 Note se afișează Într-o primă fotografie live</b>Deși compania chineză Meizu tocmai a lansat modelul MX4 Pro, se pare că în curând vom lua parte la o altă lansare de produs. Prin intermediul unor fotografii ajunse pe web, aflăm că un phablet denumit Meizu MX4 Note ar putea fi anunțat până la...

Deși compania chineză Meizu tocmai a lansat modelul MX4 Pro, se pare că în curând vom lua parte la o altă lansare de produs. Prin intermediul unor fotografii ajunse pe web, aflăm că un phablet denumit Meizu MX4 Note ar putea fi anunțat până la sfârșitul acestui an, device care va aduce la pachet dotări de top.

Din câte putem observa, avem de-a face cu un phablet de peste 5.5 inch ce adoptă elemente de design de la modelul standard MX4, și care pare a fi un adevărat monstru atât din punct de vedere al dimensiunilor, cât și a ecranului. Potrivit unor zvonuri, acest device va sosi și cu un senzor de amprente mTouch.

De asemenea, se vehiculează și faptul că vom primi la pachet același senzor de 41 megapixeli de pe Nokia Lumia 1020, componentă ce astfel ar explica grosimea device-ului. Totuși, aceste specificații rămân momentan doar la stadiul de zvon. Cum vi se pare acest terminal?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×