Samsung Galaxy Note primește update la Android 4.0 Ice Cream Sandwich din Q2 2012?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.296 ori
<b>Samsung Galaxy Note primește update la Android 4.0 Ice Cream Sandwich din Q2 2012?</b>Samsung Norvegia a postat pe pagina sa de facebook că update-ul pentru Samsung Galaxy Note nu va sosi în Q1 2012 cum era anunțat oficial ci în Q2 2012. S-ar putea să fie doar o problemă locală și nu la nivel european. Vom vedea în zilele...

Samsung Norvegia a postat pe pagina sa de facebook că update-ul pentru Samsung Galaxy Note nu va sosi în Q1 2012 cum era anunțat oficial ci în Q2 2012. S-ar putea să fie doar o problemă locală și nu la nivel european. Vom vedea în zilele următoare. Samsung Galaxy S II care s-a vândut înttr-un număr considerabil mai mare a primit zilele trecute Android 4.0 ICS.

Erau anunțate în urmă cu câteva săptămâni și 2 milioane de Samsung Galaxy Note - livrate și nu vândute. Nu se știe câte sunt prin stoc. Galaxy Note poate fi considerat un cameleon: maxi-smartphone sau mini-tabletă cu funcție 3G. Și-a găsit locul său în piață.

Dacă Note va primi Android 4.0 ICS în Q2 2012 va trebui să mai așteptați în cel mai rău caz până la sfârșitul lui iunie. Păcat că nu este pus la punct un mecansim prin care telefoanele Android, cel puțin cele de top, să primească update mai rapid. La Apple este mult mai simplu și majoritatea celor care dețin o tabletă sau un smartphone Apple fac update rapid la versiunea nouă. Avantajele unui sistem închis față de unul deschis și puternic fragmentat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×