Review video al telefonului Samsung Armani P520

5.582 ori
<b>Review video al telefonului Samsung Armani P520</b>Aruncand o privire pe site-ul Mobileburn putem observa un review complet al celebrului terminal Samsung Armani P520, unul dintre telefoanele "fashion" care rivalizeaza cu LG Prada. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la review-ul...

Aruncand o privire pe site-ul Mobileburn putem observa un review complet al celebrului terminal Samsung Armani P520, unul dintre telefoanele "fashion" care rivalizeaza cu LG Prada. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la review-ul video:

Terminalul socheaza prin dimensiunile si grosimea sa, dar si prin inferfata extrem de intuitiva, desi touchscreenul sau nu suporta feedback haptic. Veti putea utiliza aplicatii si accesa functii maturand display-ul cu degetele, in vreme ce volumul se regleaza cu ajutorul unui buton lateral. Camera de 3 megapixeli nu impresioneaza in mod deosebit, dar se abate in mod pozitiv de la standardul de 2 megapixeli.

Slotul pentru carduri de memorie microSD va va permite sa purtati mereu cu dumneavoastra un playlist bogat, imagini si chiar clipuri video pe cardul folosit. Un sistem de blocare va impiedica deschiderea accidentala a partii carcasei care protejeaza bateria, in vreme ce pretentiosii care nu au mult timp la dispozitie vor adora meniul de acces rapid al telefonului. Toate acestea si multe altele intr-un video review detaliat!

Clip:

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×