Nokia N95 8GB este updatat, mai rapid si suporta YouTube

2.943 ori
<b>Nokia N95 8GB este updatat, mai rapid si suporta YouTube</b>Iata ca Nokia N95, in varianta sa de 8GB beneficiaza de un update de firmware, la inceput de an 2008, pentru a imbunatati feature-urile unuia dintre cele mai populare terminale ale anului trecut. Ca si ultimul update la N95-3, acesta este doar un patch...

Iata ca Nokia N95, in varianta sa de 8GB beneficiaza de un update de firmware, la inceput de an 2008, pentru a imbunatati feature-urile unuia dintre cele mai populare terminale ale anului trecut.

Ca si ultimul update la N95-3, acesta este doar un patch minor, care lasa loc de imbunatatiri, dar se axeaza pe calitate si performanta crescute in cazul handsetului Nokia. Nu avem de-a face cu noi functii, corectari de buguri, sau noi aplicatii, ci pur si simplu cu o crestere a performantelor unui handset deja ultraperformant. Totusi, la o privire mai atenta asupra listei de feature-uri a firmware-ului observam implementarea suportului integral pnetur Flash Lite 3, inclusiv video.

Practic, veti putea viziona clipuri YouTube pe telefonul dumneavoastra Nokia N95 8GB si veti beneficia de suport pentru platforma de widgeturi a celor de la Nokia. Anul a inceput destul de bine pentru gigantul finlandez, fara lansari deocamdata, dar cu o consolidare a popularitatii hiturilor deja existente, prin update-uri. Recomandam persoanelor care au facut update-ul sa ne informeze ce schimbari mai aduce acesta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×