Revine iPhone X! Apple a reînceput producţia modelului de anul trecut din cauza vânzărilor scăzute de iPhone XS şi Max

2.304 ori
<b>Revine iPhone X! Apple a reînceput producţia modelului de anul trecut din cauza vânzărilor scăzute de iPhone XS şi Max</b>Potrivit unor informații proaspăt sosite în online se pare că cei de la Apple au decis să reînceapă producția lui iPhone X, asta pentru că modelele XS și XS Max nu se vând pe măsura așteptărilor. Cele două noi dispozitive aduc la pachet

O veste şocantă apărută în această toamnă odată cu noile modele iPhone era că Apple va opri producţia de iPhone X. Sau mai bine zis că nu se vor mai găsi în magazine. În ultima vreme Apple a făcut ceva calcule şi permutări în fundal şi pare a se fi răzgândit, acum urmând să aducă totuşi înapoi iPhone X.

The Wall Street Journal scrie că Apple a reactivat liniile de producţie de iPhone X. Se pare că nu doar iPhone XR are o cerere mai mică decât aşteptările (revizuită de 3 ori în ultima lună, în minus), ci şi modelele XS. Deducţia WSJ legată de cererea scăzută de XS Max si XS vine din faptul că Apple nu îşi va putea onora contractul cu Samsung, care includea un anumit număr de panouri OLED pentru modelele XS.

Pentru a îşi putea onora obligaţia, Apple a preferat să redirecţioneze o parte din bani pentru un panou de iPhone X şi să îi reînceapă producţia. Apple a luat această decizie şi pentru că terminalul e puţin mai ieftin de produs, iar la milioane de unităţi se simte diferenţa. În plus lumea e în continuare atrasă de iPhone X şi sigur s-ar vinde bine, mai ales la un preţ mai mic.

La început de lună, Longbow Research scria că Apple şi-a redus comenzile cu 20%, până la 30% pentru iPhone XS, XS Max şi XR. Între timp auzisem că ar fi crescut comenzile de iPhone 8 şi 8 Plus la partenerii din zona de producţie. iPhone 8 e şi acum cel mai popular smartphone în Japonia, fiind cel mai bine vândut smartphone în octombrie-noiembrie 2018, cu 20% din totalul vânzărilor.

iPhone XR se află pe locul 2, cu 13%. Rămâne de văzut şi când ajunge nouă tranșă de iPhone X în magazine. O idee bună ar fi şi o nouă variantă de culoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×