iPhone made in India din 2019; Foxconn începe producţia în această ţară

1.085 ori
<b>iPhone made in India din 2019; Foxconn începe producţia în această ţară</b>Aşa cum se specula de ceva vreme, Foxconn îşi va muta o parte din producţia de iPhone-uri în India. Începând din 2019 vom avea pe piaţă unităţi iPhone "made in India". Totul se va desfăşura la o fabrică Foxconn din statul indian sudic

Aşa cum se specula de ceva vreme, Foxconn îşi va muta o parte din producţia de iPhone-uri în India. Începând din 2019 vom avea pe piaţă unităţi iPhone "made in India". Totul se va desfăşura la o fabrică Foxconn din statul indian sudic Tamil Nadu.

Foxconn va investi 356 de milioane de dolari extra pentru a extinde întreprinderile existente în acea zonă. În acest moment acolo se fac telefoane Xiaomi şi atât. Investiţiile vor crea 25.000 de joburi noi, deci sunt privite cu ochi buni de autorităţi şi probabil implică şi ceva scutiri de taxe. Producţia ar începe din 2019 şi sunt tare curios ce modele sunt vizate.

Nu ştiu dacă ştiaţi, dar sunt iPhone-uri deja produse în India, precum iPhone SE sau 6S, cele destinate pieţei locale. Sunt voci care afirmă că pe fondul disputelor SUA - China, Apple şi Foxconn vor să se orienteze spre India, Indonezia sau Vietnam cu producţia de terminale mobile, cea principală. Un Plan B e întotdeauna binevenit pe fondul tensiunilor actuale.

Apple a avut ceva probleme în India totuşi, nereuşind să obţină toate contractele, aprobările şi concesiile locale. Autorităţile locale asigură totuşi că vor ajunge la o înţelegere cu Tim Cook. Cu o populaţie de 1.339 miliarde de persoane, India nu e doar ideală pentru producţie, ci şi pentru consum, fiind cea mai rapidă piaţă la creşterea din zona Mobile, după SUA şi China.

Totuşi vânzările locale rămân mici, cu mai puţin de 1 milion de iPhone-uri vândute acolo în prima jumătate a acestui an. Poate ideea de "Made in India" îi va impulsiona pe localnici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×