Revine Lumia 1020!? Nokia Star-Lord/Daredevil apare în fotografii, cu o cameră rotundă

1.298 ori
<b>Revine Lumia 1020!? Nokia Star-Lord/Daredevil apare în fotografii, cu o cameră rotundă</b>Chiar zilele trecute comparam camera lui Huawei Mate 30 cea rotundă din randari cu camera lui Lumia 1020. Că tot am invocat un Lumia 1020, hop! apare și de la Nokia un device de gen. Numele său de cod ar fi

Chiar zilele trecute comparam camera lui Huawei Mate 30 cea rotundă din randari cu camera lui Lumia 1020. Că tot am invocat un Lumia 1020, hop! apare și de la Nokia un device de gen. Numele său de cod ar fi Star-Lord și avem o serie de fotografii cu un prototip.

Nokia Star-Lord

Circulă și numele de cod Daredevil pentru acest device și atât Star-Lord, cât și Daredevil fac parte din universul Marvel. Unul este super erou din Guardians of the Galaxy și altul apără New York-ul intr-un serial Netflix. Trecând peste nomenclatură, găsim o cameră rotundă care mă duce cu gândul la Lumia 1020 sau Lumia 830.

Nokia Star-Lord

Ca referințe mai recente ar semăna cu telefoanele Motorola, care au avut module similare. Fotografiile provin din rețelele de socializare din China, iar în spate găsim 3 senzori foto în acel modul rotund (2 senzori standard și unul Time of Flight), în vreme ce sub el se află un cititor de amprente.

Nokia Star-Lord

În față găsim un breton tip "picătură". O privire în interfața camerei dezvăluie și un icon pentru captura ultra wide, deci una din camere permite acest tip de captură. La puțin timp după scăparea de fotografii au apărut și date EXIF ale unei poze realizate cu telefonul, care menționează un senzor de 48 MP.

Nokia Star-Lord

Au scăpat și câteva specificații, precum un procesor Snapdragon 660, un ecran Full HD+ și baterie de 3500 mAh. Sună a dotări de 2018 la drept vorbind… Sper să nu fie iar un prototip Nokia anulat, cum am tot văzut în ultimii ani.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×