Revolutia in televiziune vine de la Apple!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.408 ori
<b>Revolutia in televiziune vine de la Apple!</b>Apple si-a inceput livrarea noului sau produs, Apple TV. Acesta permite utilizatorilor sa se conecteze la PC-uri sau Mac-uri cu ajutorul functiilor sale wireless, permitand accesul la fisierele dorite sau chiar la jocurile preferate. Conectarea unui...

Apple si-a inceput livrarea noului sau produs, Apple TV. Acesta permite utilizatorilor sa se conecteze la PC-uri sau Mac-uri cu ajutorul functiilor sale wireless, permitand accesul la fisierele dorite sau chiar la jocurile preferate.

Conectarea unui televizor la un PC nu este ceva nou, dar cand acesta soseste cu functie de auto-sync si ofera streaming pentru 5 computere simultan, avem de-a face cu o inovatie de nota 10. Tehnologia ce face posibil acel streaming cu 5 PC-uri se datoreaza retelei wireless de mare viteza AirPort 802.11. Integrarea serviciului iTunes in cadrul Apple TV face posibila accesarea si selectarea filmelor, serialelor, melodiile, podcasturilor si cartilor in format audio, evident contra cost.

Televizorul are un hard de 40GB, capabil sa stocheze pana la 50 de ore de film, 9000 de melodii sau 25.000 de poze. Apple TV soseste la pachet cu Apple Remote si va fi disponibil incepand din aceasta saptamana la magazinul virtual Apple Store. Pretul acestui gadget pare a fi 299 dolari, dar nu putem garanta ca il veti gasi chiar la acest pret, avand in vedere noutatea si dotarile sale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×